tahografe

S.C. Denafel S.R.L. are ca obiect de activitate servicii de montaj, verificari, reparatii tahografe,  limitatoare de viteza, statii radio si accesorii. Societatea este autorizata de catre Registrul Auto Roman.

   S.C. Denafel S.R.L. va ofera produse si servicii de calitate, dar si consultanta in tot ceea ce tine de alegerea tahografelor analogice, tahografelor digitale, limitatoarelor de viteza, statiilor radio CB, incalzitoare etc.

Service-ul nostru va sta la dispozitie cu servicii de calibrare a urmatoarelor tipuri de tahografe:

   Tahografe analogice

Un tahograf analogic inregistreaza datele necesare despre activitatea soferului si autovehicolului pe diagrama de hartie. Tahograful analogic inregistreaza diferiti parametri, precum kilometrii parcursi ,viteza de circulatie sau timpii de stationare pe parcursul unei perioade de 24 de ore, dupa care se introduce o noua diagrama.

   Tahografe digitale

Tahograful digital are capacitate de inmagazinare a informatiei necesare in ce privesc parametrii de drum (viteza de circulatie, timpi de odihna etc) pe suport magnetic. Echiparea cu tahografe digitale presupune si existenta unor carduri magnetice pentru utilizatori, carduri pe care se inmagazineaza deasemenea date despre activitatea conducatorilor auto si a vehicolelor. Conform normelor europene in momentul actual tahografele de generatie noua folosesc doua surse de semnal pentru inregistrarea datelor necesare.

Servicii

S.C. Denafel S.R.L.  va sta la dispozitie cu urmatoarea gama de servicii:

   – Montare tahografe;

– Montare limitatoare de viteza;

– Verificari periodice tahografe si limitatoare de viteza;

– Vanzari de diagrame si accesorii tahograf la cele mai bune preturi;

– Role termosensibile pentru tahografe digitale;

– Incalzitoare de cabina;

– Reparatii incalzitoare, piese de schimb si accesorii;

– Banda reflectorizanta de culoare alba si galbena;

– Echipament ADR;

– Statii radio;

– Antene pentru statii de 300, 500 W diverse modele;

   – Amplificatoare pentru statii AFU PA de 25 si 150 W;

   – Accesorii diverse.